Elearning basis en VOL VCA; Examentraining - Online

Elearning - Het nieuwe leren


Elearning is het nieuwe leren. MARVEL heeft al sinds 2010 een elearningsysteem in werking en met de realisatie van het nieuwe Relatieportaal is deze nu ook direct toegankelijk voor relaties en resellers.


Om toegang te krijgen tot het aanmaken en wijzigen van kandidaten voor een elearning training dient u zich eerst aan te melden voor het relatieportaal. Daarna is het eenvoudig mogelijk  medewerkers toegang te verlenen. De standaard periode voor toegang is acht weken, daarna kan de toegang worden verlengt. Het is ook mogelijk direct vanuit het portaal de voortgang van een medewerker in de elearning cursus te beoordelen. Ook het aanvragen van een examen is eenvouwig mogelijk.


Welke cursussen


Op dit moment zijn de volgende cursussen beschikbaar :  • Basis VCA

  • Vol VCA

  • Examentraining basis VCA )*

  • Examentraining VOL VCA )*


)* maakt onderdeel uit van het trainingsprogamma maar kan ook los besteld worden.


Nieuwe trainingen


De komende maanden worden verschillende veiligheidstrainingen in het online systeem toegevoegd en voor relaties en resellers beschikbaar. MEt name trainingen op het vlak van BHV (bedrijfshulpverlener) worden op korte termijn toegevoegd.


Hoe toegang voor relaties en resellers krijgen


Om toegang te krijgen dient u zich aan te melden voor het relatieportaal en vervolgens die dienst elearning aan te vragen. Binnen het relatieportaal zijn instructiecvideo's voor het gebruik beschikbaar.


Registreer u hier op het relatieportaal om toegang te krijgen tot deze geavanceerde functies voor relaties van MARVEL.